Friday, July 22, 2011

Alahai...



Arrrgh... rasa macam nak tulis tapi takda mood la. Dapat desktop baru kat ofis tapi macam-macam takleh bukak. Banyak website kena blok. FB takleh, ym takleh, game takleh. Blog boleh buka tapi gambar-gambar takleh display sebabnya 'suatu waktu kita' pakai gambar dari online album. Sungguh kesian tukang tulis blog ini.
Sebenarnya walaupun ada laptop tapi lebih selesa dan seronok menaip guna desktop. Takpa la, kita tengok dari segi positif, mungkin taknak guna waktu ofis untuk update blog. Dari segi lain, ala...bukan ambik masa sampai sejam pun nak buat entry baru. Sungguh sedih tukang tulis blog ini...
Apa-apapun sangat gembira bila dapat desktop baru dan sangat kesian pada desktop lama yang telah banyak berbakti.
Hari ni hari jumaat. Esok cuti lagi. Minggu depan minggu last makan-makan siang sebelum puasa. Tak sabar nak puasa sebab bulan puasa takleh makan, boleh la diet. Puasa tu wajib means nak taknak takleh la makan. Betul-betul tak ada disiplin lain yang boleh sekat makan melainkan puasa.
Emmm... bulan puasa ni berazam untuk masak sendiri ya. macam dua tahun sebelum ni.....


2 comments:

  1. assalam..

    kita pun tgh sronok tnggu nk posa ni

    ReplyDelete
  2. kak maiyah nak diet jugak ke ?? jom...jom...

    ReplyDelete